Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. 6. 2017

Plusy a mínusy - první bilance

3.6.

Už jsou to dva týdny co jsem začala držet svoji dietu. Výsledky kterého dosáhla moje figura jsou povzbuzující. Kila dole, z toho převážně tuk, zmizely mi otoky nohou, necítím takovou potřebu kofeinu, nejsem strhaná, není mi v teple takové vedro, hlad nemám, a moje pleť na obličeji nebyla nikdy hebčí. Takže moje fyziologie si libuje. 

Kdo si nelibuje je moje peněženka, které do plánovaných výdajů zasáhla oprava auta. No a a tak se kromě dietní stravy topím i v nezaplacených fakturách. Jestli mi příští týden neodebere pytlíčky a nepřidá jídlo, tak budu opravdu o hladu.

Další efekt jsou komentáře lidí v práci. jaksi si nemohli nevšimnout. Nevadí mi o tom mluvit, ale né před dvanácti lidmi jejichž konverzace se pravidelně zvrtává do žertů. Což je skvělé. Ale ne když musíte vysvětlovat, proč jste do toho vlastně šli. Protože jsem měla velikej zadek a 10 kg nadváhu. To se neříká úplně snadno.

Ohledně váhy jsem na půl cesty. Ale některé chutě začínají sílit. Jak jsem říkala, v hladu problém není. Problém je, že začínám mít chuť na čokoládovou buchtu, červené víno a sklenici mléka. Možná se tomu říká dvoutýdenní krize. Každopádně ty chutě budu muset zahnat nějak jinak. Jdu umýt nádobí. Smradlavé talíře by na to mohli zabrat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář