Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 5. 2017

První dny v práci

Po 22.5.

8:45 Zatím to jde, zatím to jde. Ráno byl místo kaše koktejl a oběd bude ve dvanáct. Moje nová strategie je cucat koktejl po lžičkách a mezi snídaní a obědem dojde na kafčo. Sice se nemám vážit denně, ale dnes jsem to zkusila. 1,5kg dole což bude jen ta odplavená voda, ale i kdyby! Jsem teda taková zpomalenější a prudké pohyby momentálně nemám v repertoáru, ale jinak je mi podivně dobře. Hlad nemá, žaludek už zapomněl, co to je. Kdyby tak jazyk zapomněl, co je to chuť....

9:45 Málem jsem si dala kafe s cukrem. Bezmyšlenkovitě jsem do něj před zalitím nasypala obvyklou lžičku cukru. Naštěstí mi to seplo všas. Hořký kafe je ale hnus. Jako pít dehet. Brrr. Jenže kofein - já, ultrazávislák nemůžu vynechat.


10:15 Wooow. To kafe má grády. Cejtim se trochu jak na tripu. Jupíí, hele bříza!

14:15 Bohužel se mi nepovedlo, aby si kolegyně Myšice nevšimla přípravy mé stravy. Že to okomentovala v kuchyňce, by ještě šlo. Ale i u oběda o tom diskutovala. Já to nemám potřebu s každým rozebírat, protože to je spíše moje ryze osobní věc. Takže tohle mi bylo proti srsti, nicméně moje chyba. Pitnou dávku na dopledne mám v sobě a ani mi to nepřišlo. Snad už odpoledne nebudu tak KO jako včera. Rychle a zběsile se dá opravdu přežít pouze v takovém stavu.

21:00 Nějak mě popadla úklidová a otřela jsem skříňky v kuchyni. Cítím se o 100% lépe než předešlé dny. To jsem připomínala chcíplou vačici.

 

Út 23.5.

9:00 Karamelový koktejl mi nechutnal ani trochu. Brrr. První opravdový hnus, co se stravy týče. Ze včerejšího utírání skříněk mě bolí ruka. Asi to s tou námahou opravdu nesmím přehánět. Na druhou stranu už jsem se rozpila. Nemám s vodou problémy a dokonce mám žízeň. Nemám hlad, ale chybí mi jídlo ve smyslu - do něčeho se s chutí zakousnout. Uvidíme, jaké budou obědové špagety. Snad dopadnou líp než sobotní makaróny.

18:00 Špagety k obědu trochu vybobtnaly, ale jinak byly celkem dobré. Za to můžou ty mikrovlnky. Každá má jinou palbu. Bohužel si kolegové všímají mojí smutné stravy. Komentáře typu "To si měla jen tohle?" se snažím ignorovat. Jsem za půlkou týdne a kontrola je za tři dny. Cítím se už líp i energie se vrátila. Jediné co mi trochu kazí náladu je představa druhé půlky toho karamelového koktejlu. Ukecala jsem mamku ať taky drží pitný režim. Snaží se holka.

Další zápis udělám až po první kontrole protože začíná svítat na lepší časy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář