Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 6. 2017

Předsudek: Bez alkoholu si večer s přáteli neužijete.

Toto platí pouze za určitých předpokladů. Například když jste na ochutnávce vín a vy si nemůžete dát, protože jste na jaterní dietě a přitom milujete víno. Pak si to opravdu moc neužijete. Minimálně tu hlavní aktivitu koštování. Ale i tady platí, že vše je o přístupu. 
Pokud je situace taková, že všichni popíjí (záměrně neříkám chlastají) alkohol a jsou rozvernější a uvolněnější s každou číší a vy pít nemůžete nebo nechcete, pak musíte jen změnit taktiku. Nemůžete se bavit stejným způsobem jako Vaši přátelé. Můžete předstírat opilost, nebo si ji navodit bez alkoholu. Někoho nakopne hudba, někoho série legračních událostí. Obojího blízko lidí s hladinkou bývá dostatek. Nesmíte být prostě jen naštvaní, že zrovna dnes řídíte vy a umět se bavit i tak. 

Já se nedávno bavila tím, jak moje kamarádky ve snaze nepolít mi sedačky v autě vínem, polily samy sebe. Pak jsem se nechala dotáhnout na smrtící kolotoč (to je taky dobrý způsob, jak si připadat nametený) a nakonec jsem poslouchala jejich životní moudra, zatímco jsem pašovala další kamarádku v kufru. No není to lepší, než sedět doma?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář