Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 2. 2017

Trendy Frikulín!

Znáte to asi všichni. Vždy se objeví na trhu nějaká novinka. Horká novinka. To musíte mít, jinak nebudete in! Pak byste totiž byli out. A to nepřežije každý.

Když tak nad tím dumám, novinky a hitovky mě možná braly za srdce jen jako dítě. Vzpomínám si pouze na dvě. Za prvé boty s blikající podrážkou (ty by se mi líbili i dneska) a za druhé Barbie, která měnila barvu vlasů po učesání speciálním hřebínkem. Jak to tak bývá, moji pracující rodiče mi k Vánocům ani boty-blikačky, ani česací Barbie nedali. Měli rozum dospělých.

Možná tam jsem se naučila, že nemusím mít vždy to co právě frčí. A nebo jsem z toho prostě vyrostla. Pak už mě totiž ty největší hitovky nechávaly chladnou. Nepoužívala jsem (pokud jsme nechtěla být ironická) výrazy jako "to je cool", nebo "ty jseš in". Panenka co jedla a následně to "vyhodila" do plínek mi přišla odporná, tamagoči jsem tu už probírala, plechový penál a tím pádem polámané pastelky měli snad všichni ve škole kromě mě. 

Pak přišlo období puberty a mě se nechtělo nosit tanga, batoh Reebok přes jedno rameno, místo Nokie 3310 jsem si vybrala Panasonic, balerínky pro mě nejsou boty, a ani takové ty plastové děrované škrpály, ve kterých v létě běhá každý beachboy "croksy"?!. Ty mi koupila tchýně na chatu a to je jediné místo, kde je užiju. Je to lepší, než kdyby mi koupila žabky. Ty totiž z duše nesnáším. Tady už to není o módě, v žabkách prostě trpím.

Stejně to mám s aktuálně nejvíc sexi muži světa. Nikdy mě Brad Pitt moc nebral. David Beckham mi přijde tuctový, a ten ukrajinský vymahač výpalného, který hraje v posledních letech Jamese Bonda, na mě působí jako omyl filmového průmyslu. 

Já tedy vlastně nikdy nebyla Frikulín. (Free-cool-in). Možná Outulín...  Ale nikdy se mi nezařezávaly gaťky, neodíral se mi palec u nohy, nikdy jsem si s nikým nespletla batoh nebo telefon protože ten můj byl vždy originál. A moje panenky se nepos****ali, a tedy zůstávali čisté. Mě prostě přijde lepší být někdy out. Rozhodně to může být i pohodlnější.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář